Om Nordic Destination

Velkommen til Nordic Destinations pressekit!

Her kan du tilgå og gennemgå information, data og medier omkring vores virksomhed. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os!

Om Nordic Destination

Nordic Destination skræddersyr firmature, større personale­arrangementer, storslåede events og luksuriøse outdoor-camps for 30-560 deltagere. Det gør vi ved at nyudvikle events i en unik sammenhæng, der både åbner sanserne med et brag og sikrer vellykkede, aktive fællesoplevelser.

I samarbejde med Møllerup Gods, Sølballegård og Ree Park - og midt i Nationalpark Mols Bjerge vilde og udsøgte natur -  samler vi det bedste fra lokale fødevareproducenter, restauranter og oplevelses-specialister. På den måde leverer vi vellykkede firmature, der tilpasses med blid yoga, høj puls på mountainbike og gastronomisk teambuilding med nye smagsoplevelser, der både giver indforståede smil og lyst til mere.

Nordic Destination tilbyder erhvervslivet populære og gennemtestede koncepter til firmature, som tilpasses til specifikke ønsker. Resultat er en skræddersyet kvalitets-oplevelse, der matcher gruppens sammensætning og ønsker til aktiviteter, stemning og nydelse.

Download vores folder om outdoor camps og firmature på https://link.nordic-destination.com/firmature-folder

Bliv inspireret på https://nordic-destination.com/firmature